Livrare si costuri

COMANDA MINIMA ESTE DE 30 RON.

Daca doriti trimiterea coletului prin curierat rapid va rugam sa notificati lucrul acesta printr-un sms la numerele de mai jos sau printr-un mail la office@hainecopiisecond.ro  .Va multumim.

Comenzile se pot face si prin telefon la numerele:0744287868 sau 0744229284 . Livrarea se va face prin: -Posta Romana,timpul de livrare va fi intre 3-4 zile lucratoare iar taxa va fi de 7 ron la comenzile sub 80 lei.Comanda va ajunge la posta din circumscriptia de care apartineti .

-Curierat rapid prin Urgent Cargus timp de livrare 1-2 zile , pret 13 lei pentru comenzile sub pretul de 200 lei .

Pentru comenzile ce depasesc suma de 80 ron expeditia va fi GRATUITA prin Posta Romana iar prin curierat rapid comenzile ce depasesc 200 lei. La orice colet comandat va ajunge la dumneavoastra o notificare prin care puteti ridica coletul.In cazul in care nu sunteti notificat in 3-4 zile de la expediere, va rugam sa va deplasati cu cartea de identitate a celui care a facut comanda sau cu un altul dar sa coincida adresa pe care s-a facut comanda la oficiul postal de care apartineti.

GARANTIE:daca produsele livrate nu va multumesc se pot returna in termen de 10 zile de la data livrarii.Contravaloarea returului se va face intr-un cont IBAN in 5 zile lucratoare de la preluarea lui sau banii vor fi trimisi prin mandat postal iar comisionul de transport se va retine din valoarea ce trebuie returnata.Coletele de retur se vor trimite la adresa Str.Cerbului nr.15,Satu Mare,jud.Satu Mare. RETUR:returul produselor se va face cu ramburs doar daca se va anunta conducerea la telefon :0744287868 sau 0744229284.Va reamintim ca returul produselor se vor face pe cheltuiala dumneavoastra . In cazul in care anumite produse au fost returnate (nu din cauza unor defectiuni sau rupturi de material) iar comanda a fost de peste 80 de ron si prin returnare comanda ajunge sub 80 de ron din banii ce se vor returna se va retine taxa transportului de 7 ron. In cazul returnarii produselor primite cadou in timpul desfasurarii unor campanii sau promotii se va lua masura inlocuirii produsului si trimiterii altuia in schimb la urmatoarea comanda ori la cerere cheltuielile de transport fiind suportate de client. Orice defecte ale produselor vor fi specificate la descrierea produsului.Pentru orice produs care va e livrat si s-a omis specificarea unor defecte sau daca se considera ca acel produs nu mai intra in circuitul comercial se va putea alege un alt produs din magazinul online care sa nu depaseasca pretul produsului livrat ori vi se vor returna banii si cheltuielile de retur.Orice nelamurire aveti in legatura cu orice produs nu ezitati sa ne contactati.

In cazul in care vi s-a trimis un colet si nu l-ati ridicat chiar si in lipsa avizului postal se va putea lua masura cererii unui avans sau refuzul de a mai livra vreun colet. Orice neclaritati aveti nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail:office@hainecopiisecond.ro sau la tel:0744287868;0744229284